Programa

Horaris de les ponències de la TINETjornada 2015

DIA: Dissabte, 28 de novembre de 2015

LLOC: Sala Santiago Costa, Palau de la Diputació de Tarragona.
Passeig de Sant Antoni 100
43003 Tarragona
Tel. 977 296 600

TINETjornada. 20 anys compartint

Programa provisional
09.15 h. Acreditacions i lliurament de material per seguir la TINETjornada als assistents.

09.30 h. Presentació de la TINETjornada "20 anys compartint", a càrrec del president de la Comissió Informativa de Coneixement i Qualitat de la Diputació de Tarragona, I. Sr. Pere Granados Carrillo. i balanç anual de TINET, Amadeu Roig

10.00 h. "TINET, 20 anys", amb Manel Sanromà.

10.30 h.  "App SOSTEA", amb Carlos Fernández Zamora (IPA Tarragona), David Canela, creador web SOSTEA, Marta Gutierrez, creadora app SOSTEA, Pedro Miguel Valle i Alejandra Salor (Associació Astafanias)

App Sostea és una aplicació d'emergències d'autisme adreçada a professionals i famílies que impulsa l'associació Astafanias i l'Associació IPA amb reconeixement de persones, avís a familiars, informació sanitària, enviament ubicació..

11.00 h. "IgersMap,  la iniciativa exitosa dels instagramers tarragonins", amb Albert Anguera i Rosa Comes

IgersMap és un projecte col·laboratiu que pretén mostrar les ciutats des de la mirada dels instagramers locals, que, responent a la pregunta «on portaries a un amic instagramer que visités la ciutat a fer fotos de 10», envien un màxim de 5 imatges dels seus punts preferits. L’objectiu és delimitar, amb la participació de tots els igers de la comunitat que hi vulguin contribuir, els punts que, a causa del seu atractiu fotogràfic, tenen un especial interès per als usuaris d’Instagram, tant de dins (habitants) com de fora (visitants).

11.30 h. Pausa-cafè.

12.00 h. "GDG Tarragona.  Desenvolupant amb Google des de Tarragona" , amb Vanessa Galcerà i Tomás González, cofundadors del GDG Tarragona.

12.30 h. "Coworking, molt més que compartir recursos a l'hora de treballar", Coia Domingo de la XECC, Xarxa d'Espais Coworking del Camp, i Mercè Fort de l’ajuntamet de Santa Bàrbara.

13.00 h. “TINETescola. Promovent les bones pràctiques a Internet entre canalla i adolescents” amb Pep Carbonell i Montse Jaraba.

La difusió de la tecnologia ha d'anar acompanyada de bones pràctiques. La cultura del bon ús cal que s'estengui amb la mateixa velocitat i importància que ho fan les eines, especialment quan els usuaris són els internautes més joves: canalla i adolescents. El programa formatiu TINETescola va impulsar-se des de la Diputació de Tarragona l'any 2011 amb aquest objectiu.

13.30 h. Cloenda i comiat de la TINETjornada.