TINETjornada 2017: Internet, les coses i nosaltres

TINETjornada 2017: Internet, les coses i nosaltres

El 3 de juny, al matí, t’esperem a la Diputació de Tarragona en una nova edició de la TINETjornada, enguany amb el lema: "Internet, les coses i nosaltres".

La Diputació de Tarragona, mitjançant TINET, organitza una nova edició de la TINETjornada, una trobada de difusió que analitza i reflexiona sobre Internet i les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

L'edició d'enguany de la TINETjornada tractarà alguns dels aspectes de la Internet de les coses per conèixer quan i on podem fer servir objectes connectats, per saber on van a parar les dades recollides, i per establir un mínim de mesures bàsiques de seguretat, i de privacitat, basades en el sentit comú. A més, aquests objectes s'han creat i s'han programat. Per entendre millor aquestes coses es practicaran unes nocions essencials de programació.

En aquesta nova edició de la TINETjornada, des de TINET, des de la Diputació de Tarragona, i les institucions que hi col·laboren, es vol facilitar el camí cap a la Internet de les coses, despertant l’interès dels tinetaries que participen cada any en aquesta cita i, per suposat, dels usuaris d’Internet.

 

Programa

Horaris de les ponències i del taller.

Objectius i destinataris

Difusió de tendències i innovacions en l'ús d'Internet i de les TIC entre la ciutadania.

Ponents

Informació d'interès sobre els ponents d'aquesta edició.