Sol·licitud d'ajuda

A través d'aquest formulari pots posar-te en contacte directament amb el servei tècnic de TINET, bé per sol·licitar ajuda o bé per notificar una incidència.

Dades de contacte
Aquestes dades serviran perquè, en el cas que sigui necessari, un dels nostres tècnics pugui posar-se en contacte amb tu.
Usuari i serveis relacionats
Especifica el nom d'usuari de TINET (o, si no te'n recordes, l'adreça de correu electrònic) i el servei relacionat amb la teva consulta.
Explica'ns el teu cas
Explica'ns exactament quin és el teu problema (com més detalls, millor). Si vols, pots adjuntar una imatge (captura de pantalla) o un document per il·lustrar millor la teva demanda.
Els fitxers han de ser de menys de 10 MB.
Tipus de fitxers permesos: png pdf.
Nota legal

De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades facilitades s’incorporaran al fitxer corresponent responsabilitat de la Diputació de Tarragona, amb domicili al Passeig de Sant Antoni, núm. 100, de Tarragona. La finalitat de la recollida i del tractament de les dades és gestionar la vostra relació amb la Diputació de Tarragona. Com a persona interessada podeu accedir al fitxer i exercir, en qualsevol moment, els vostres drets d'accés, de rectificació, de cancel·lació i d'oposició dirigint un escrit a la Diputació de Tarragona (a l'adreça postal assenyalada) o enviant un correu electrònic a l'adreça protecciodedades@dipta.cat.

CAPTCHA
Per comprovar que ets una persona i evitar l’enviament de correu automatitzat, preguem completis aquest codi xifrat.
3 + 17 =
Resol aquest senzill problema matemàtic. Per exemple per a 3+7, introdueix 10