Configura el correu al teu mòbil o tauleta

Accedeix des del teu smartphone al teu correu de TINET i podràs rebre i enviar correus electrònics sense necessitat d'estar davant d'un ordinador. Pots accedir-hi a través del webmail de TINET o bé configurar-te'l en el teu dispositiu mòbil per rebre alertes de nous missatges o enviar missatges als teus contactes del telèfon.

A continuació et facilitem les principals dades de configuració i et guiem en la instal·lació del correu en els sistemes operatius més populars. Tens a la teva disposició dues maneres de fer-ho, amb POP o amb Exchange ActiveSync.

POP

El protocol de correu bàsic per descarregar-te els missatges en el teu dispositiu.

Exchange ActiveSync per a dispositius mòbils

Afegeix sincronització entre els teus dispositius mòbils i el Webmail