Activar espai web

Si ja ets tinetaire però encara no tens activat l'espai web (FTP) de TINET, cal que omplis aquest formulari per accedir a aquest servei. L'alta no és immediata. Un cop efectuada, se't notificarà per correu electrònic.

Vols activar el teu Espai Web?
El teu nom i cognoms.
Donarem d'alta l'Espai web (FTP) de l'usuari vinculat a aquesta adreça de correu. Si no tens cap compte de TINET, pots demanar l'alta on line i tant bon punt el tinguis actiu podràs demanar l'alta de l'Espai web.
Adreça alternativa on vols rebre la notificació d'alta del teu Espai web (FTP).
Nota legal

De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades facilitades s’incorporaran al fitxer corresponent responsabilitat de la Diputació de Tarragona, amb domicili al Passeig de Sant Antoni, núm. 100, de Tarragona. La finalitat de la recollida i del tractament de les dades és gestionar la vostra relació amb la Diputació de Tarragona. Com a persona interessada podeu accedir al fitxer i exercir, en qualsevol moment, els vostres drets d'accés, de rectificació, de cancel·lació i d'oposició dirigint un escrit a la Diputació de Tarragona (a l'adreça postal assenyalada) o enviant un correu electrònic a l'adreça protecciodedades@dipta.cat.

CAPTCHA
Per comprovar que ets una persona i evitar l’enviament de correu automatitzat, preguem completis aquest codi xifrat.
1 + 4 =
Resol aquest senzill problema matemàtic. Per exemple per a 3+7, introdueix 10