Les entrades dels museus de l’Espluga ja es comercialitzen per Internet

El servei s'ofereix a través de la plataforma digital Catalunya Experience

27.10.2014

El Museu de la Vida Rural, les Coves de l’Espluga i la Fassina Balanyà han posat a la venda a partir d’aquest mes d’octubre les seves entrades als museus en la plataforma digital Catalunya Experience. Això significa que des de qualsevol lloc del món els usuaris podran reservar i comprar anticipadament una entrada per visitar aquests museus.

Catalunya.comLa plataforma Catalunya Experience és una iniciativa conjunta de l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya i de l’Associació Catalana d’Agències de Viatge que permet conèixer i comprar experiències turístiques genuïnes de Catalunya a través d’Internet, tant si es tracta de productes sols com de viatges combinats. D’aquesta manera, la plataforma podrà convertir-se en l’aparador i la botiga turística més gran del país i amb una gran projecció al mercat a mesura que es vagin afegint els agents turístics públics i privats que desitgin vendre on-line.

Des de la Fundació Lluís Carulla i el Patronat de les Coves de l’Espluga s’ha signat un contracte amb l’Agència Catalana de Turisme mitjançant el qual la pàgina web www.catalunya.com ofereix informació i venda d’entrades als seus museus. Això significa una gran visibilitat i difusió dels museus espluguins i la possibilitat d’un compra anticipada que garanteix l’entrada per visitar-los. L’Agència Catalana de Turisme ofereix la plataforma de manera gratuïta als museus i només té un cost quan es produeix efectivament la venda del producte.

El Museu de la Vida Rural i la Fassina Balanyà han posat a la venda les entrades a cada museu en les modalitats d’adults, infants i discapacitats, i les Coves de l’Espluga a més d’aquestes entrades també ha posat a la venda l’entrada a la ruta d’espeleologia amb vestit de neoprè. Els tiquets es poden adquirir directament des d’aquesta pàgina o també des de les webs locals www.esplugaturisme.cat, www.fassinabalanya.cat i www.covesdelespluga.info mitjançant uns enllaços directes.

La plataforma de Catalunya Experience també està present en les xarxes socials de Facebook, Twiter, Instagram, You Tube i Flickr des fa temps i és utilitzada per gairebé mig milió de persones.