Valls, Amposta i Montblanc són els escenaris de les fotografies guanyadores de la tercera edició del concurs d'Instagram de la Diputació

20.05.2019

La Diputació ha fet públic quines són les fotografies guanyadores de la tercera edició del concurs #SantJordiDipta organitzat per la institució per celebrar la diada de Sant Jordi d'enguany. Les instantànies estan realitzades a Valls, Amposta i Montblanc i s'han elegit d'entre una quarantena de captures participants. El concurs, realitzat a través de la xarxa social Instagram, pretenia un any més captar la mirada ciutadana de com es viu la festa arreu del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

Les persones guanyadores del concurs han estat: Mercè Bonvehi (@mercebose) d'Aguilar de Segarra, amb una foto d'un drac ballant en la festa de la Despertada dels Dracs de Valls; Roser Regolf (@roserregolf) d'Amposta, amb una foto d'uns llibres i una rosa amb el Castell de la seva població de fons, i Maria Josep Fernández (@sirena__mar) de Montblanc, amb una representació particular de la llegenda de Sant Jordi al claustre de l'antic hospital de Santa Magdalena de la capital de la Conca.

Publicació amb les fotos guanyadores

El premi consistia en un lot de llibres per a cada guanyadorLa selecció de les fotografies es va fer seguint els criteris establerts en les bases del concurs. Per optar al premi calia que els participants pengessin les seves fotografies al seu perfil d'Instagram, l'etiquetessin amb els hashtags del concurs i seguissin el perfil de la Diputació a la mateixa xarxa.

Cadascun dels autors de les fotografies seleccionades s'endurà un lot que inclou els llibres següents: Domènech i Montaner: el seu llegat tarragoní ( de Lourdes Figueras, María Manadé i Francesc Tarrats Nou), amb un repàs pels edificis i monuments projectats per aquest conegut arquitecte modernista; Santiago Rusiñol. Paisatges i amistats (de Vinyet Panyella), que analitza l'obra d'aquest autor barceloní centrada en alguns paisatges i personatges de casa nostra, i Ermites i santuaris singulars de la demarcació de Tarragona (de Domènec Ribes), que recull una cinquantena de temples que destaquen pel seu emplaçament geogràfic i pel seu valor artístic i patrimonial, esdevenint símbols identitaris de cada població.