SketchUp Make

Disseny 3D

21.07.2014

Eina increïblement senzilla i a la vegada extremadament potent que permet crear, veure i modificar idees en 3D de manera ràpida i senzilla. L'aplicació ha estat dissenyada per a combinar l'elegància i espontaneïtat del dibuix a llapis, amb la velocitat i flexibilitat dels mitjans digitals actuals.

 

SketchUpGratuït
Web: www.sketchup.com
Windows i Mac

SketchUp Make ha estat desenvolupat per a les etapes conceptuals del disseny. Es tracta d'un software fàcil d'utilitzar i extremadament potent que permet crear fàcilment formes en 3D. El resultat és una interfície compatible amb l'exploració dinàmica i creativa de formes en 3D, materials i llum.

El programa combina un conjunt d'eines senzilles i potents amb un sistema de guies intel·ligents que simplifiquen el dibuix en 3D. Existeix una versió avançada de pagament anomenada Sketchup Pro.

SketchUp Make és gratuït sempre i quan no sigui per a ús comercial (cal especificar en el formulari de descàrrega que és per a ús personal).

Visor de Sketchup

L'aplicació compta amb un visor gratuït perquè qualsevol persona pugui visualitzar els models 3D sense necessitat d'instal·lar-se tot el programa.