RealPlayer Cloud

Reproductor multimèdia

25.09.2014

Popular reproductor de música i vídeo que llegeix els principals formats coneguts. A més, amb les últimes versions inclou la possibilitat de baixar-se fàcilment al disc dur música i pel.lícules que es poden trobar mentre navegues per la xarxa, mitjançant un botó que apareix a la vora de la controladora web de l'arxiu.

 

RealPlayer CloudGratuït
Web: es.real.com
Windows, Linux i Mac

RealPlayer és un dels reproductors multimèdia més coneguts i similar al Windows Media Player, destinat des d'un principi a la reproducció en directe (la seves versions comercials ofereixen la possibilitat de mirar en directe grans canals de TV). Des de les últimes versions, la versió d'escriptori inclou la possibilitat de baixar amb un sol clic tot aquell contingut multimèdia gratuït disponible a la web (fins i tot, vídeos guardats en format Flash com els del YouTube).

L'aplicació disposa de diverses versions segons el sistema operatiu i ofereix, en el cas que l'usuari es registri al servei, espai gratuït per guardar vídeos al núvol i poder-los gaudir des de qualsevol dispositiu personal.

RealPlayer Cloud és compatible amb el sistema Chromecast, que permet ordenar des d'un dispositiu mòbil o ordinador veure contingut a través d'un televisor compatible amb aquest sistema.