Malwarebytes Anti-Malware Free

Complement a l'antivirus

22.06.2015

Una eina molt útil per a complementar les tasques de prevenció del teu antivirus i millorar la seguretat del teu ordinador. La versió gratuïta de Malwarebytes permet fer un escaneig manual per cercar i eliminar aquell programari maliciós (cucs, troians, espies...) que un antivirus qualsevol no arriba a detectar.

 

MalwarebytesGratuït
Web: es.malwarebytes.org
Windows i Android

L'edició gratuïta de Malwarebytes no ofereix protecció en temps real (característica de pagament) però permet escanejar l'ordinador sempre que l'usuari ho vulgui, amb la mateixa eficàcia. Així, davant qualsevol sospita, a més de fer ús de l'antivirus tradicional, es pot ampliar el nivell de seguretat i protecció iniciant un escaneig amb aquesta eina.

Versió per a dispositius Android

Malwarebytes disposa d'una versió de l'aplicació destinada a protegir telèfons i tauletes amb sistema operatiu Android. L'eina treballa per combatre programari maliciós, com troians o espies, escanejant les aplicacions i, fins i tot, els enllaços que poden contenir els missatges SMS. A més, bloqueja l'accés a les dades personals d'aplicacions sense autorització i informa a l'usuari de les aplicacions que li fan un seguiment de la seva ubicació (geolocalització).

Malwarebytes Anti-Exploit Free

Un segon complement a l'antivirus és la versió gratuïta Anti-Exploit (per a Windows) de Malwarebytes. Aquesta aplicació dóna una protecció específica davant les vunerabilitats que presenten les aplicacions més conegudes del mercat. En el cas de l'edició Free, protegeix davant dels forats de seguretat dels principals navegadors (Explorer, Chrome, Firefox, Opera...) i les aplicacions que funcionen amb codi Java.