Kompozer

Editor HTML

17.07.2014

Aquesta aplicació està dissenyada per ser extremadament fàcil d'utilitzar, sent ideal per als usuaris informàtics no tècnics que vulguin crear un lloc web atractiu sense necessitat de saber HTML o codificació de webs. Inclou funcionalitats que podem trobar als grans programes d'edició, com FrontPage o Dreamweaver.

 

KompozerSoftware lliure
Web: www.kompozer.net
Windows, Linux i MacKomposer és la versió millorada (no oficial) de Nvu, que va deixar d'actualitzar-se fa temps. Amb ell podràs editar directament les teves pàgines web gràcies a la connexió ftp directa que incorpora. Però aquesta no és l'única característica, en té d'altres importants comparables amb d'altres editors destacats i de pagament. KompoZer es basa en Gecko, el motor de disposició dins de Mozilla; és un motor d'estructura estàndard, molt fiable, superràpid mantingut en una base diària per una comunitat àmplia de desenvolupadors. El seu suport notable de l'XML, CSS i JavaScript ofereix la millor plataforma que es pugui crear en el mercat. La seva arquitectura basada en XUL en fa l'eina d'edició més extensible existent.

Nota
Tot i que la darrera versió estable oficial és la 0.7.10, la versió en desenvolupament 0.8b3 és altament recomenable ja que és més estable que la primera.

Idioma
En el cas de Kompozer 0.7.10, per tenir la interfície en català o castellà primer t'has d'instal·lar el programa en versió original (anglès) i després agregar-li l'extensió de l'idioma en qüestió mitjançant el menú: Tools > Extensions.