Internet Explorer

Navegador

21.07.2014

És el navegador més conegut del mercat, ja que ens ve inclòs dins el paquet de Windows, el sistema operatiu més utilitzat. És una aplicació completa, i millorada respecte versions anteriors. S'hi han incorporat la noves opcions que milloren la navegabilitat (acceleradors) i s'ha creat una nova estructura més segura.

 

Internet ExplorerGratuït
Web: www.microsoft.com
Windows


El nou Internet Explorer s'ha dissenyat per a facilitar-nos les tasques quotidianes, proporcionar-nos protecció de seguretat dinàmica i millorar la plataforma de desenvolupament i la capacitat d'administració, requerint menys memòria RAM que les versions anteriors. Les millores inclouen una interfície optimitzada (semblant a Google Chrome), una aproximació als estàndards de l'HTML5, millores en la gestió per pestanyes, exploració privada opcional (no deixa rastres a l'ordinador), els acceleradors (accés a informació d'altres webs sense necessitat de visitar-les), protecció de seguretat dinàmica i molt més.

Les darreres versions de l'aplicació poden ser incompatibles amb versions antigues del sistema operatiu Windows (Xp, Vista...).