Clean Master

Alliberador d'espai

10.11.2014

Aquesta aplicació et permetrà millorar el funcionament del teu Android netejant tots aquells arxius innecessaris i optimitzant la memòria. Des de la versió 5, inclou una funció de seguretat que ofereix protecció contra virus, troians, aplicacions malicioses i espies. L'aplicació disposa d'una versió per a ordinadors amb sistema operatiu Windows.

 

Clean MasterGratuït
Web: www.cmcm.com
Android i Windows

Clean Master revisa periòdicament la memòria del dispositiu, aporta un informe a l'usuari sobre els arxius brossa i les aplicacions que no s'utilitzen i li proposa la seva eliminació. És una aplicació molt útil per aquells usuaris que tenen poca memòria en el seu dispositiu.

L'aplicació també disposa d'un optimitzador de memòria RAM (la virtual, que s'utilitza pel funcionament del programes), el qual atura les aplicacions que relenteixen el funcionament del dispositiu i millora l'experiència amb la resta.

Versió per a PC

La versió per a ordinadors Windows de Clean Master permet eliminar fitxers innecessaris provinents, per exemple, de l'Internet Exlorer i altres navegadors o de la memòria cau del sistema operatiu.