Avast! Free Antivirus

Antivirus

19.06.2014

Un complet paquet antivirus i antimalware exclusivament dissenyat per a un ús a nivell personal i no comercial. Ambdues condiciones s'han de tenir present. En el cas d'institucions i empreses, el servei és de pagament. Una vegada instal.lat, s'actualitza automàticament.

 

Avast! Free AntivirusGratuït
Web: www.avast.com
Windows i Linux


Aquest antivirus gaudeix d'una interfície d'usuari senzilla, d'una gran capacitat de detecció i d'execució, de protecció en programes de compartició d'arxius i missatgeria instantània, s'actualitza automàticament i s'integra en el sistema.

Cal tenir present que l'aplicació demana periòdicament registrar el producte. En aquest cas, l'usuari haurà de seguir els passos que se li indiquin, sabent per avançat que l'empresa intentarà que l'usuari contracti una versió de pagament del programa. Normalment l'opció de registrar la versió gratuïta (free) apareixerà poc destacada o un pèl amagada.

Avast! ofereix altres antivirus destinats a empreses i institucions i, també, altres que inclouen més opcions específiques. En aquests casos, el servei és de pagament.