Autodesk Homestyler

Disseny de la llar 3D

22.09.2014

Fantàstica utilitat en línia per planificar i dissenyar els teus projectes d'interiorisme. Amb Homestyler podràs veure els plànols i dissenys d'interior en 2D i 3D i experimentar amb diferents estils. A més, tens l'opció de desar els teus dissenys i, també, de compartir-los amb els teus amics.

 

Autodesk HomestylerGratuït (versió simple)
Web: www.homestyler.com
En línia, Android i iOS

Autodesk Homestyler és una aplicació web gratuïta de la mateixa empresa del conegut programa de dibuix linial AutoCad. Aquesta eina et permet simular el teu projecte d'interiorisme, començant primer amb el disseny del plànol de planta, afegint mobiliari i decorant amb acabats i productes reals. Disposa també d'una galeria de dissenys amb els quals inspirar-se (es poden copiar i personalitzar).

Aplicacions mòbils
Homestyler disposa d'aplicacions per a dispositius Android i iOS que et permeten simular canvis en la decoració de casa teva. Només has de capturar una foto de casa teva i començar a jugar amb el disseny 3D: insereix mobiliari real simulat, penja llums de sostre, visualitza diferents combinacions de productes...