AbiWord

Processador de textos

17.09.2014

Programa de processament de text lliure, similar a Microsoft Word. L'aplicació és caracteritza per la senzillesa de la seva interfície i els baixos requeriments tècnics que permeten utilitzar-lo en equips considerats obsolets.

 

AbiwordSoftware lliure
Web: www.abisource.com
Windows, Linux i Mac

Les característiques més destacables d'AbiWord són:

  • AbiWord és capaç de llegir i escriure tots els tipus de documents estàndar de la indústria, com documents OpenOffice, documents de Microsoft Word, documents de WordPerfect, documents de format de text enriquit, pàgines web HTML i molts més.
  • Té opcions avançades de disseny. Podrem utilitzar taules, vinyetes, llistes, imatges, notes a peu de pàgina, notes al final i es tils per a millorar la manera en què es veu ekl nostre document.
  • Suporta molts idiomes, comuns i no tan comuns. Inclou correcció ortogràfica i suporta text de dreta a esquerra, d'esquerra a dreta i les dues formes mixtament, amb la qual cosa suporta llengües com l'hebreu i l'àrab.

A més, l'aplicació permet instal·lar-li afegitons per a fer-lo més funcional, com per exemple un diccionari que podem trobar en català i castellà.