Presentació d'"Escut i altres contes", el llibre del 24è Premi TINET

El darrer llibre del Premi de narrativa curta per Internet TINET ja és a les llibreries. El passat novembre es va fer la presentació pública i ara la podeu recuperar a través de TINET.

03.02.2022

 

El llibre resultant de la 24a edició del Premi de narrativa curta per Internet TINET, Escut i altres contes, es va presentar el passat novembre a Tarragona. La presentació va anar a càrrec de la filòloga i escriptora Agnès Toda, i va comptar amb la participació de l'autora del relat guanyador, Montserrat Morera, i d'alguns dels finalistes en la mateixa edició. El nou llibre, editat per Cossetània Edicions, recull un total de 15 relats, el del guanyador i una selecció dels millors contes presentats. Agnès Toda va voler destacar la diversitat dels relats i com la seva oferta dona la llibertat de "treure-li el suc" i gaudir-lo de la manera i amb la intensitat com cadascú desitgi.

L'acte es va celebrar a la sala d'actes de l'Antiga Audiència i va ser conduït per la regidora de Serveis Socials, Cultura i Festes de Tarragona, Inés Solé, i va comptar amb participació de la diputada Sílvia Puerto, en nom de la Diputació de Tarragona.

El Premi TINET, dotat amb 1.000 euros, es convoca anualment en el marc dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona i està patrocinat per la Diputació de Tarragona. Els seus organitzadors són la Casa de les Lletres de l'Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona.