GDG Tarragona organitza el Google Cloud Study Jam aquest dissabte a Fira de Reus

29.03.2019

El workshop que ha pareparat la comunitat Google Developers Group de Tarragona per aquest dissabte, 30 de març, es centrarà en Docker i Kubernetes. Aquestes plataformes permeten la virtualització de sistemes al Cloud. Google ha patrocinat el curs amb 6000 dòlars per tal que els assistents puguin fer proves al seu cloud. Aquests crèdits podran ser emprats pels participants per realitzar cursos i formació online mitjançant la plataforma qwiklabs durant 30 dies de forma gratuïta.

GDG Tarragona anualment imparteix workshops de formació gratuïts per la comunitat de creadors de software i empreses locals per tal de donar coneixement de les últimes tecnologies. Durant aquest any hi han previstos 3 tallers més que es duran a terme al llarg de l’any sobre tecnologies cloud, com són la internet of things o la computació al cloud, però també sobre intel·ligència artificial. Aquesta formació també serà gratuïta i impartida pels membres del GDG Tarragona.

Aquests workshops estan organitzats pel GDG Tarragona amb la coorganització de Redessa i la Regidoria de promoció econòmica de l’Ajuntament de Reus.

¿Què és un GDG?

Les sigles GDG signifiquen Google Developers Group i és un grup que rep suport oficial de Google. Al món hi ha 879 grups GDG que realitzen diferents tipus d’activitats: workshops, conferències, hackathons i d’altres activitats lligades al món tecnològic.

A la província hi ha el GDG Tarragona, un dels més antics i actius de la península que fa 9 anys que realitza activitats al llarg del territori. A Catalunya hi han 4 GDGs que corresponen a les 4 províncies. El GDG Tarragona és el més actiu dels 4 i a les seves activitats hi participen més de 2500 persones l’any al Camp de Tarragona, encara que el GDG Tarragona realitza i participa a conferències al llarg de la península ibérica.

Inscripcions

Les inscripcions són accessibles mitjançant la plataforma meetup del GDG Tarragona: https://www.meetup.com/GDG-Tarragona/

Per a més informació podeu consultar el web www.gdgtarragona.net o el canal https://launchpass.com/gdgtarragona

Els tallers són totalment gratuïts pels inscrits.