Es presenta el llibre del 23è Premi TINET, Els nigrants i altres contes

11.12.2020

 

Entrega del 23è Premi TINET

El llibre resultant de la 23a edició del Premi de narrativa curta per Internet TINET, Els Nigrants i altres contes, s'ha presentat aquest dijous al vespre a Tarragona. La presentació ha anat a càrrec de la directora de l'Escola de Lletres de Tarragona, Lurdes Malgrat, i ha comptat amb la participació de l'autor del relat guanyador, Eloy Martínez Simón, i de dues de les finalistes en la mateixa edició, Georgina Argimó i Núria Naval. El nou llibre, editat per Cossetània Edicions, recull un total de 14 relats, el del guanyador i una selecció dels millors contes presentats. Lurdes Malgrat va voler destacar la diversitat dels relats i com el conte guanyador ens convida a reflexionar en el seu final.

En el decurs de l'acte, presidit per l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, la diputada Sílvia Puerto, en nom de la Diputació de Tarragona, ha lliurat la Musa dels Premis al guanyador, ja que a causa de la pandèmia no es va poder efectuar l'entrega la passada primavera.

El Premi TINET, dotat amb 1.000 euros, es convoca anualment en el marc dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona i està patrocinat per la Diputació de Tarragona. Els seus organitzadors són l'Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona. Fins al pròxim 15 de gener de 2021 es pot participar en la nova edició del guardó.

Llibre del 23è Premi TINET