Curs d'iniciació a la informàtica per adults, a Tarragona

Dynamind ofereix un curs per aprendre a navegar, a comprar online, a editar textos i, també, els trucs necessaris per tal d'utilitzar un ordinador amb seguretat

17.09.2020

Cada vegada més el nostre dia a dia passa també pel món digital i, per això, és important moure's amb seguretat per la xarxa i fer anar l'ordinador amb seguretat. Fer gestions, comprar, relacionar-nos... a través d'Internet comença a ser habitual i no ens en podem quedar al marge.

Cartell Informàtica per a adults, de DynamindPer aquest motiu, Dynamind organitza un curs a Tarragona per a tots els nivells per a iniciar-se en l'ús de l'ordinador i programes d'ofimàtica, navegació web i xarxes socials. El principal objectiu serà ajudar a les persones participants que aprenguin per si mateixes a moure's per si mateixes dins de l'ordinador i per Internet.

El professorat guiarà en l'aprenentatge de l'ús de l'ordinador i la resolució dels problemes més comuns. A més, ensenyarà a utilitzar editors de text com el Word i els fulls de càlcul com l'Excel per a fer les gestions diàries. L'ús d'Internet també serà una part important del curs amb l'objectiu d'aprendre a navegar i comprar i participar a les xarxes socials amb seguretat i evitant enganys i estafes.

Les persones interessades en el curs s'hi poden incriure fins al 2 d'octubre. Les classes començaran el 7 d'octubre i es realitzaran a la Via de l'Imperi Romà, 11,  els dimecres de 10:00 a 11:30. Per a més informació i inscripcions: 877016750 i www.dynamind.es.