WhatsApp permetrà compartir històries com fa Snapchat o Instagram amb "Status"

08.11.2016

WhatsApp treballa en una nova funció del seu servei de missatgeria instantània. Es tracta de la possibilitat de compartir històries de manera molt semblant a com fan en l'actualitat Snapchat i Instagram. La funció s'anomena Whatsapp Status i permetrà pujar fotografies a un mur específic per a ser vistes pels contactes que l'usuari determini. De moment, aquesta nova funcionalitat es troba, només, en la versió de proves de l'aplicació.

Les imatges que es comparteixen amb aquesta funció es podran veure durant un temps limitat, tal i com fan las històries a Instagram (també propietat de Facebook) i que es van introduir aquest passat estiu amb notable èxit i més de 100 milions d'usuaris diaris, segons els responsables de la companyia. Aquesta funció també es troba en marxa a l'altra gran xarxa social que incorpora missatgeria  instantània, el servei Snapchat, a través dels coneguts com a Snaps.

De moment, els usuaris que disposen de la versió beta d'aquesta funcionalitat de WhatsApp poden compartir imatges retocades i vídeos personalitzats amb amb elements afegits (emojis, textos...) durant un període de 24 hores, el mateix que passa amb Snapchat. Podeu saber més del funcionament de WhatsApp Status a través d'aquest vídeo de BGR India, que ha estat el primer mitjà a tenir accés a la nova funció.