Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip comencen a promocionar-se conjuntament a través d’Internet

Ho faran a través de la nova marca turística 'Terres de Mestral'

21.07.2015

La Mancomunitat de Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT), que aglutina els municipis de Tivissa (Ribera d'Ebre) i de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Pratdip (Baix Camp), ha posat en marxa el web www.terresdemestral.cat. Amb aquesta acció i altres que durà a terme en el futur,  pretén promocionar la nova marca turística ‘Terres de Mestral’ i donar a conèixer el territori integrat pels tres municipis, que es caracteritza per la combinació de mar i muntanya.

Redacció TINET. El web és un aparador del territori que configuren les Terres de Mestral i alhora una exhaustiva proposta de tot allò que s’hi pot fer, segons les motivacions de cadascú, i un instrument per mirar de concretar al màxim, organitzar-se i muntar-se les estades i vacances al detall. Per aquest motiu, inclou informació sobre la destinació i l’oferta turística, una agenda d’activitats, un mapa, notícies, galeria d’imatges, fullets, accés a les xarxes socials on són presents les Terres de Mestral, etc.

A més de mostrar els atractius turístics de la zona, el web serveix també per promocionar els establiments i productes turístics del territori. Així, conté una detallada relació dels allotjaments, restaurants, empreses d’activitats, cellers, agències de viatge, oficines de turisme i altres establiments vinculats al sector turístic i les seves dades de contacte. Els propis empresaris són els que gestionen aquesta part del web dedicada al sector privat, on també poden informar de les activitats i propostes que organitzen; i la idea és que en un futur s’estableixin mecanismes directes de venda i contractació online.

La principal característica d’aquest web amb visualització adaptada a dispositius mòbils és el predomini de continguts fotogràfics i gràfics, per captar l’interès dels usuaris i seduir-los. Actualment, està disponible en tres idiomes: català, castellà i anglès. Més endavant, no es descarta incorporar-hi altres idiomes, en funció de les necessitats.

Nou web de Terres de Mestral

Logotip centrat en la 'm'

Aquesta combinació de mar i muntanya, i la presència del vent de mestral com a element comú dels tres municipis és el que s’ha intentat plasmar al logotip, a través de la lletra ‘m’ (de mestral, mar i muntanya); unes espirals, que simbolitzen el vent i les onades; i els colors verd i blau; amb la voluntat que la marca sigui fàcil d’identificar i recordar.