Una nova app turística per dur al mòbil tota la informació de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre

Visit Costa Daurada & Terres de l’Ebre és la nova aplicació del Patronat de Turisme de la Diputació amb recursos, agenda i informació gelocalitzats

29.02.2016

Visit Costa Daurada & Terres de l’Ebre és la nova aplicació que posa a disposició de visitants i turistes 704 recursos turístics de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre agrupats en 10 categories: espais culturals, parcs d’atraccions temàtics i aquàtics, platges i cales, espais naturals, activitats a la natura, activitats aquàtiques, cellers visitables, spa, golf i pitch&putt, així com serveis de transport i informació.

L’app, en català, castellà, anglès i francès, es pot consultar sense necessitat de connexió a Internet ja que, una vegada descarregada, el telèfon mòbil guarda les dades per ser accessibles off-line i facilitar-ne, així, l'ús per part dels turistes. L’aplicació, disponible per a iOs i Android, ofereix als visitants la informació turística, de lleure, cultura i d’agenda d’activitats de les comarques de Tarragona, des d’una única plataforma per contribuir a millorar la seva experiència a la destinació i el descobriment del màxim de recursos turístics.

Cada recurs i els esdeveniments de l’agenda estan georeferenciats i es mostren al turista segons la seva situació, suggerint a l’usuari els punts turístics i les activitats que té disponibles al seu voltant, i en seleccionar-los s’accedeix a una fitxa amb una descripció, les dades de contacte i la posició al mapa. L’agenda de Visit Costa Daurada & Terres de l’Ebre s’actualitza setmanalment.

L’aplicació ha estat desenvolupada pel Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, amb seu al Campus Vila-seca de la Universitat Rovira i Virgili.

Aquesta app gratuïta complementa la informació dels portals www.costadaurada.info i www.terresdelebre.travel/ i de les xarxes socials de Costa Daurada i Terres de l’Ebre.