Una exposició d'objectes i materials de la URV repassa la història de la tecnologia

16.12.2014

L'Escola Tècnia Superior d'Enginyeria (ETSE) de la URV recull, en una exposició,  materials i objectes emprats al llarg de la història de les enginyeries que s'han impartit. Les peces, procedents de donacions de professorat i empreses, serveixen per a contextualitzar i explicar la història d'aquestes estudis.

Redacció TINET / URV. La inauguració de l'exposició "ETSE, una perspectiva històrica de les tecnologies", es fa el divendres, 19 de desembre a les 14 h. al vestíbul del centre. S'hi podran observar diversos objectes i materials emprats al llarg de la història de les enginyeries que s'han impartit a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE). La majoria de peces són donades o cedides pel professorat i per empreses.

Es tracta d'un petit museu permanent, organitzat gràcies a la iniciativa del professor i antic director de l'ETSE Javier Maixé, amb la col·laboració del coordinador de Telemàtica professor Antoni Martínez. Una col·lecció que s'anirà actualitzant i enriquint, segons les peces disponibles. Tothom està convidat a l'acte d'inauguració.