Un quartet de corda que delecta els conductors atrapats en un embús. Heu vist això?

15.09.2015

Un quartet de corda va actuar per als conductors dels vehicles atrapats en un embús a una carretera anglesa aquest passat dissabte. Els musics tornaven d'actuar per un casament, quan es van veure enmig d'un gran embús a causa d'un incident a la via amb el transport d'uns cavalls.

La carretera es trobava tallada entre les localitats de Somerset i Devon i els músics van pensar que la seva música potser serviria per fer més amable l'espera als seus companys d'embús. Van treure els seus instruments i van iniciar la seva singular actuació. Astorats i agraïts, els conductors van assistir a la interpretació del canon de Pachebel en un  escenari inusual.

Una de les persones que ho va presenciar va enregistrar i penjar el vídeo al seu compte de Facebook. Helen Delingpole, de Ferndale,  a Gal·les, va escriure: "Un cavall va escapar a la M5 avui provocant una aturada completa i que un quartet de corda comencés a tocar".

Aquestes són les imatges d'un raconet del mapa del Regne Unit que han voltat ja per tot el món i que us convidem a mirar: