Trendmaps: les tendències de twitter en temps real i al mapa

Allò que és tendència a Twitter ara mateix i a tot el món

17.04.2015

Són diversos els serveis que monitoritzen les tendències a Twitter,  Trendmaps ho, també, posant-los al mapa. Per defecte, apareix el mapa del món i només cal que us moveu per arribar al punt del planeta que us interessa. Amb el zoom us hi podreu acostar i veure en cada lloc quines són les etiquetes més utilitzades. Si cliqueu damunt de cadascuna d'elles podreu veure quins són els tuits que corresponen a cadascuna de les paraules qeu són tendència en una finestra emergent o popup.

La monitorització es fa en temps real i hi podeu aplicar diversos filtres: per país, zona, ciutat... les vostres preferides. També podeu filtrar determinades paraules, hashtags o usuaris i consultar un historial de fins a 7 dies per comprovar que era tendència fa unes hores o uns dies. Algunes d'aquests opcions només són possible aplicar-les donant-vos d'alta i gaudint del servei en període de prova o amb un pagament que va de bàsic a més car en funció de les prestacions que es donen.

A més de veure les tendències al mapa, també podeu accedir a un llistat, triant la localització exacta que voleu que sigui mostrada.