Tot a punt per la Ciberàgora 2015 "La ciutat intel·ligent a la mida de les persones"

06.07.2015

La Jornada Ciberàgora 2015: La ciutat intel·ligent a la mida de les persones  tindrà lloc aquest dijous, 9 juliol, a la Sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos.  Les sessions es desenvuluparan entre les 9 i les 14 hores i estan obertes, prèvia inscripció, a totes les persones amb inquietuds per descobrir la influència i el vincle entre les TIC i la comunitat social.

S'hi planteja la visió de la ciutat que ha emergit al centre neuràlgic d’un conjunt complex i multidimensional de relacions socials que, mediatitzades per les TIC, generen innovació i creativitat per donar resposta a necessitats i oportunitats de les persones.

Intervenen el professor Santiago Castellà, director de la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de la URV, i Sergi Lozano, doctor en Enginyeria Telecomunicacions i investigador de l'IPHES.

Ciberàgora 2015 està organitzada per l’Ajuntament (Telecentres Tarragona), la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de la URV. Més informació a ciberagora.tarragona.cat