TINET recupera els millors relats de les primeres edicions del seu premi literari

17.12.2014

Des d'aquest mes de desembre, tots els usuaris que ho desitgin poden descarregar-se la versió digital en PDF dels llibres resultants de les primeres edicions del Premi TINET de narrativa breu per Internet. Els llibres recullen els contes guanyadors i una selecció dels millors que s'hi van presentar.

Redacció TINET. TINET recupera els millors relats de les primeres edicions del seu premi literari i els posa a l'abast de tothom en format digital. De moment, únicament estan disponibles en PDF però en les properes setmanes s'hi afegirà una versió en ePUB (format estàndard de llibre electrònic).

Fins fa ben poc, la TINETbiblioteca només recollia els llibres corresponents de la 8a a la 16a edició dels premis. A partir d'ara, el nou portal web de TINET incorpora els llibres des de la primera edició. Els nous llibres són: L'estiu d'Ulisses i altres contes (1a edició del Premi TINET), L'angoixa del retratista i altres contes (2a edició), Biografia i altres contes (3a edició), Vittorio i altres contes (4a edició), El flegmó i altres contes (5a edició), El talent de les amebes i altres contes (6a edició) i Quin remei! i altres contes (7a edició).

Darrer llibre, a les llibreries

El llibre que conté l'obra guanyadora i una selecció dels millors relats presentats en el 17è Premi TINET, Cosins llunyans i altres contes, es va presentar el passat 28 d'octubre a Tarragona. El llibre, editat per Cossetània, es troba a la venda a les llibreries i, també, per Internet.

Últims dies per participar a la 18a edició

El proper 15 de gener de 2015 finalitza el termini per participar en la 18a edició del concurs literari. La participació està oberta a tothom i la millor narració s'endurà un premi de 1.000 euros i la Musa de bronze de Tarragona. El Premi TINET de narrativa curta per Internet, inclòs dins el Cartell de Premis Literaris Ciutat de Tarragona, està organitzat per l'Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística.