Tarragona Open Future inaugura el primer espai crowdworking de Catalunya

04.02.2015

L’Ajuntament de Tarragona i Telefònica Open Future promouran l’emprenedoria de base tecnològica a la ciutat mitjançant la plataforma Open Future, una aplicació online que permet que emprenedors, empreses i entitats de tot el món comparteixen idees i projectes i els treballin col·laborativament. A més, s’ha habilitat un espai de treball a l'edifici de la Tabacalera.

Redacció TINET. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el president de Telefònica Open Future, Luís Solana, han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració adreçat a promoure l’emprenedoria de base tecnològica, mitjançant la plataforma Open Future, que és una aplicació online a través de la qual les entitats públiques, de la mà de Telefònica, vehiculen el llançament de reptes. Aquests reptes han de respondre a demandes reals d’administracions o empreses que cerquin una solució de base tecnològica per donar alternatives a necessitats reals de les seves administracions.

El programa Open Future té como objectiu captar el talent innovador i posar-lo en contacte a través d’una plataforma online. La plataforma permet que emprenedors, empreses i entitats de tot el món comparteixen idees i projectes i els treballin de forma col·laborativa.

A més de la signatura del Conveni, s’ha inaugurat l’espai crowdworking on els emprenedors podran treballar la seva idea de negoci i on es desenvoluparan xerrades, tallers i esdeveniments. Tarragona Open Future es converteix en el primer espai crowdworking de Catalunya, un centre d’emprenedoria ubicat a l’Espai Tabacalera, impulsat per Telefònica i l’Ajuntament.