Tallers de realitat virtual a Montblanc, l’Espluga de Francolí i Santa Coloma de Queralt

L’activitat l’impartirà Petits Enginyers i es regala unes ulleres de realitat virtual a cada participant

04.10.2016

CC Conca de Barberà. En el marc del Cicle d’activitats de tardor i hivern, l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza tres tallers d’introducció a la realitat virtual a Montblanc (5 de novembre), l’Espluga de Francolí (22 d’octubre) i Santa Coloma de Queralt (29 d’octubre), els dissabtes d’11 a 1. Es tracta de tallers oberts a la descoberta i funcionament de la realitat virtual mitjançant la novetat de les cardboard i l’aplicació mòbil. Aquesta activitat té un cost de 6 euros i inclou unes ulleres google cardboard d’obsequi. L’activitat requereix d’inscripció prèvia i les places són limitades.

Les inscripcions es poden realitzar presencialment a l’Oficina Jove de la Conca de Barberà (C/ Sant Josep 18, Montblanc), al PIJ Francolí (Casal de l'Espluga de Francolí) o al PIJ Keressus (Castell dels Comtes de Santa Coloma). També es poden fer a través del correu electrònic joventut@concadebarbera.cat, del whatsapp de l'Oficina Jove 689.586.361 o a través de l'enllaç del formulari d’inscripció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScAgwH_ceFUJBLSxJDMnS9ZilnX_7GRC4vaIE83h44AjLT5LA/viewform

La inscripció no es considerarà finalitzada fins haver fet el pagament presencialment a l'Oficina Jove de la Conca de Barberà, el PIJ Francolí o el PIJ Keressus. Si el taller s’anul·lés es retornarien els diners.

Tallers de realitat virtual a la Conca de Barberà