Social Trip Ebre: els atractius turístics de les Terres de l'Ebre es mostren al món

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre ha organitzat una acció promocional a les xarxes socials amb la participació d'influents prescriptors

29.09.2015

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre ha organitzat una acció promocional que, sota el nom Social Trip Ebre, permetrà que un grup de destacats influenciadors en xarxes socials procendents d’arreu de l’Estat espanyol i de França actuïn com a prescriptors de la variada oferta turística de la destinació.

Redacció TINET / Diputació de Tarragona. En aquest grup destaquen: Jose Luís Sarralde, fundador del bloc Guias Viajar; Pau García Solbes, periodista de viatges i autor del bloc elpachinko.com, o Hervé Bois, responsable del compte d’instagram @IgersFrance. Precisament, un concurs a Instagram complementarà aquesta acció de promoció, impulsada pel Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre

Nedar entre tonyines gegants a l’Ametlla de Mar, conèixer la comarca de la Terra Alta a través de la Via verda, o visitar atractius culturals com la Catedral de Tortosa o el Castell de Miravet, gaudint de la singular gastronomia ebrenca, seran alguns dels atractius que els participants del Social Trip Ebre donaran a conèixer de l’1 al 4 d’octubre als milers de seguidors de les xarxes socials Facebook, Twitter o Instagram.

Amb l’objectiu de donar més visibilitat a questa acció i poder seguir els passos dels influenciadors durant la seva estada a les Terres de l’Ebre, el Patronat de Turisme de la Diputació ha creat la microsite www.terresdelebre.travel/socialtripebre, un espai amb informació i enllaços d’interès que permetran viure de primera mà aquesta experiència.

Un concurs a Instagram reforçarà la promoció

Per complementar aquesta acció promocional, el Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l’Ebre ha organitzat un concurs a Instagram al qual es podrà participar fins al proper 12 d'octubre. Per participar-hi caldrà seguir el compte d’instagram @terresebre i publicar una fotografia de qualsevol indret de la destinació, incloent-hi una recomanació per visitar-la. També caldrà etiquetar les fotografies amb els hashtags #terresdelebre #reservadelabiosfera #concurstripebre. El premi per als guanyadors consistirà en una estada a les Terres de l’Ebre per a dues persones. Trobareu més informació al web www.terresdelebre.travel/socialtripebre/ca/concurs.