Publicitat a les icones de l'escriptori a canvi d'ajut solidari per a l'ONG Oxfam

Una aplicació converteix les icones de l'escriptori en petits espais de publicitat que es tradueixen en recursos per a l'ONG Oxfam

29.03.2016

L'organització Oxfam, ha posat en marxa un nou sistema per a obtenir recursos adreçats a contribuir a lluitar contra la pobresa. Es tracta d'una singular forma de màrqueting solidari sense cost per als usuaris. Aquests cedeixen les icones del seu ordinador per a què s'anunciïn empreses, que són les encarregades de fer els aportacions econòmiques per aquest concepte a l'entitat d'ajut humanitari.

Donation Icons és el nom de l'aplicació que a través d'aquest lloc web us podeu descarregar i que transforma les vostres icones en petits espais publicitaris per a empreses com Heinz, sky, BBC o Levi's, entre d'altres, que ja s'hi han apuntat a aquest sistema que permet aproximar-les als potencials consumidors d'una menara diferent.

Com funciona?

Per participar en aquesta innovadora forma de finançar els projectes d'Oxfam només cal instal·lar l'aplicació Donation Icons per a Windows o bé OSX. Un cop fet això, les icones del vostre escriptori es transformaran en espais intel·ligents en els quals les empreses poden anunciar-se. La tansformació no impedirà que vegeu clarament l'etiqueta amb la funció de cada icona, com sempre. Les empreses paguen per anunciar-se en aquesta espai i cada euro va a parar directament a l'ONG. Aquest vídeo us explica visualment el funcionament: