Presència tarragonina al Smart City Expo World Congress

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City representa la ciutat durant el congrés que té lloc a Barcelona

19.11.2014

Del 18 al 20 de novembre té lloc a Barcelona la fira internacional Smart City Expo World Congress, una trobada internacional en què un gran nombre de ciutats intel·ligents es donen cita per promocionar-se i intercanviar punts de vista. La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City representarà a la ciutat durant el congrés, on Tarragona té un estand centrat principalment en la temàtica del smart heritage, la gestió intel·ligent del patrimoni.


Font: Fundació Tarragona Smart Mediterranean City
La participació en aquesta trobada permet promocionar la marca Tarragona en un context internacional, així com donar a conèixer i prestigiar el projecte Tarragona Smart i la seva relació amb l’horitzó dels Jocs Mediterranis del 2017. A més, durant el congrès la Fundació tindrà oportunitat de relacionar-se amb diverses entitats i empreses relacionades amb les ciutats intel·ligents per tal d’intercanviar interessos i crear sinèrgies.

Aquest dimecres dia 19 es farà una presentació de la sèrie Ingeniería Romana, produïda per Digivision amb la col·laboració de la Fundació Tarragona Smart. El dijous 20 al matí, es farà una presentació de Tarraco Viva com una forma de gestió intel·ligent del patrimoni, a càrrec de Magí Seritjol. Per últim, el mateix dijous 20 es presentarà el Llibre Blanc de les Ciutats Patrimoni.


Dimecres 19
17:30 h Presentació de la sèrie Ingeniería Romana. Amb Isaac Moreno i José Antonio Muñiz

Dijous 20
11-11:30 h Presentació sobre Smart Heritage i la reconstrucció històrica de Tarraco Viva, a càrrec de Magí Seritjol
18-18:30 h Presentació del Llibre Blanc de les Ciutats Patrimoni, a càrrec de Joan Menchon