Nova app mòbil amb informació municipal de Vandellòs i l'Hospitalet

04.11.2015

Redacció TINET. La nova aplicació per a dispositius mòbils de l'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant acosta als ciutadans i visistants l’actualitat i la cultura municipal. Aquest nou canal d’informació permet consultar les notícies, l’agenda cultural i els serveis del municipi. També s’hi poden trobar els allotjaments i restaurants de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, així com els llocs d’interès, informació sobre les platges, activitats nàutiques i visites guiades.

L’aplicació ordena per proximitat la llista de restaurants, hotels i els llocs d’interès del municipi. D’aquesta manera, l’usuari pot saber en tot moment quin allotjament, quin racó interessant i quin lloc per anar a dinar o sopar té més a prop. Cada element conté una fitxa ampliada i detallada amb la descripció i tota la informació d’interès, així com la ubicació exacta per tal que l’usuari ho pugui trobar amb facilitat.

D’altra banda, l’app també inclou un botó amb un mapa, amb el qual l’usuari pot consultar d’una manera molt intuïtiva on menjar, on dormir, què fer i la informació d’interès. A més, permet escoltar Ràdio l’Hospitalet de l’Infant en directe i veure els vídeos penjats per la Televisió de Vandellòs (TVV).

VH APP es pot descarregar de manera gratuïta a través de Google Play (Android) i App Store (iPhone). La informació inclosa està disponible en quadre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

L’app de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant forma part de l’acord que l’Ajuntament manté amb el Circdelacultura i l’ha desenvolupat Enric Mas.