Moure's amb el transport públic per tot Catalunya amb l'ajuda del mòbil

05.08.2014

La Secretaria General de Territori i Sostenibilitat ha posat en marxa un servei web, també accessible per a dispositius mòbils, que permet consultar les rutes en transport públic, obtenir els itineraris més ràpids i saber el temps de durada previst per cada trajecte, així com les incidències. Mou-te amb el mòbil és el nom d'aquest servei web que us permetrà accedir ràpidament a tota la informació útil per a desplaçar-se per Catalunya en tren, ferrocarrils, autocars de línia, autobusos metropolitans i metro.

Mou-te amb el mòbil permet cercar rutes en transport públic arreu de Catalunya. L'usuari només ha d'introduir l'adreça on és i l'adreça on vol arribar, i l'hora de sortida o arribada. L'adreça web és gencat.mobi/moute. El web mòbil està disponible en català i castellà.

Com funciona
L'aplicació disposa de les següents opcions:

  • Cerca d'itinerari: Cal indicar l'adreça de sortida i d'arribada. Es pot indicar per GPS ("La meva ubicació") o per l'adreça, la parada o un punt d'interès.
  • Itineraris trobats: El servei mostra un seguit de rutes i indica els temps de cada recorregut.
  • Itinerari en detall. Un cop triat el millor itinerari, el servei el mostra en detall, incloent el temps dels transbordaments.
  • Transports propers: Indicant la ubicació, amb el GPS o escrivint l'adreça, parada o punt d'interès proper, es mostraran els transports que es trobin al voltant.
  • Horaris de les properes sortides: També informa dels horaris de les properes sortides.
  • Incidències: Indica les incidències que afecten el transport públic.
     

Com accedir-hi
L'accés al web es pot realitzar teclejant l'adreça gencat.mobi/moute al navegador web o a través de l'aplicació gencat, que aplega tots els serveis mòbils de la Generalitat de Catalunya.