L'oferta dels centres cívics de Reus, ara online

18.08.2014

L’àmplia oferta de cursos i tallers es pot trobar agrupada segons temàtiques: activitats infantils, arts escèniques i musicals, arts plàstiques i manuals, arts tèxtils, balls i danses, cura del cos i de la ment, fotografia i creativitat digital, idiomes, informàtica i noves tecnologies, gastronomia i tècniques aplicades. A més, les inscripcions es podran fer virtualment a http://centrescivics.reus.cat o bé presencialment als centres cívics de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00 h. La xarxa de centres cívics municipal és integrada pel Centre Cívic del Carme, el Centre Cívic Ponent, el Centre Cívic Mestral, el Centre Cívic Llevant i el Centre Cívic Migjorn.

Com a novetat, aquest curs s’oferiran diferents cursos i tallers en horari de dissabte al matí, cosa que farà possible la participació de moltes persones que durant la resta de la setmana tenen dificultats per assistir-hi per motius laborals o familiars.

D’altra banda, l’alumnat inscrit als cursos i tallers de la xarxa de centres cívics podran gaudir aquest curs d’activitats complementàries gratuïtes en alguns dels tallers, com ara visites guiades en diferents idiomes per indrets de la ciutat, concerts, visita guiada al Cementiri de Reus, conferències o jornades literàries.