Les emissions en directe de Periscope ja es poden seguir directament als tuits

Periscope permet integrar les emissions en directe als tuits dels usuaris, sense passar per l'app. De moment, és possible per dispositius amb sistema iOS.

14.01.2016

Periscope, el servei de Twitter quer permet fer emissions de vídeo en directe permet ara reproduir-les directament a través del timeline de la xarxa social. D'aquesta manera no cal seguir l'enllaç i sortir-ne per a poder veure les emissions. De moment, aquesta novetat és disponible per a dispositius amb sistema operatiu iOS. La intenció és ampliar-lo aviat per a Android.

Redacció TINET. Fins ara, per a veure les emissions en directe de Periscope calia tenir l'aplicació instal·lada i seguir l'enllaç del per poder accedir a la retransmissió. Ara, la reproducció serà automàtica, dins del propi tuit. Tamb es podren veure les interaccions i comentaris i veure's amb la pantalla completa.

De moment, aquesta novetat és accessible per a usuaris que disposen de dispositius Apple que utilitza sistema operatiu iOS. S'espera, aviat, incorporar-la als que fan serveir sistemes Android i també a la versió web de twitter. L'app de Periscope va ser posada en servei al mes de març de 2015 i per iOS, i al mes de maig per a Android. En només uns mesos, ja havia superat els 10 milions de comptes. El passat mes de desembre va ser considerada l'App de l'any pels usuais d'Apple.