L'e-commerce centrarà la 2a edició dels «Seminaris en Xarxa» al Montsià

Se celebrarà el 30 d’octubre a la Galera i es podrà seguir des de diversos telecentres per videoconferènca

17.10.2014

Els serveis comarcals de joventut del Consell Comarcal del Montsià, conjuntament amb el Consell Comarcal de la Terra Alta, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l’Ajuntament de Roquetes, col·labora amb la segona edició dels «Seminaris en Xarxa», una experiència pilot organitzada per la UOC a Tortosa.

La seu presencial d’aquest segon seminari serà al Viver d’Empreses del Montsià a la Galera i versarà sobre la realitat de l’e-commerce. En aquesta sessió Juan Estellé, director de Mundo Parquet, explicarà la seva pròpia experiència d’allò que ha anat aprenent durant 12 anys en la venta online. Juan Estellé tractarà aspectes com l’e-commerce, les necessitats financeres del projecte o les eines més útils per crear un e-commerce entre altres.

El seminari tindrà lloc el dia 30 d’octubre, a les 19 h, al Viver d’Empreses del Montsià a la Galera (Camí del Terrer, s/n) i es podrà seguir per videoconferència des del Consell Comarcal de la Terra Alta a Gandesa (C. Bassa d’en Gaire, 1), des del Telecentre de la Ribera d’Ebre de Móra d’Ebre (C. Sant Valentí) i des la Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà (Urb. Torre d’en Gil, s/n).

Els «Seminaris en Xarxa» van adreçats al teixit empresarial de les comarques de l’Ebre i a tots aquells joves interessats en emprendre.

L’assistència és lliure i gratuïta, no obstant això, s’ha d’emplenar el següent formulari.