L'Art Digital s'incorpora a l'oferta de cursos de l'EAD de Tortosa

04.09.2015

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tortosa inicia el curs escolar 2015-2016 amb nombroses activitats formatives, culturals i patrimonials, que conformen una oferta formativa especialitzada, tècnica i creativa. L'Art Digital serà una de les matèries que s'impartirà per primera vegada al centre, i formarà part de la vintena de cursos monogràfics que oferirà durant el primer trimestre. La matrícula per apuntar-se a aquests cursos ja està oberta.

Redacció TINET / Diputació. Els tallers de ceràmica, pintura-gravat i restauració redefineixen continguts, propostes i horaris, i els actualitzen tot aplicant les noves tecnologies al món de l'art. L'objectiu és atreure, consolidar i formar l’alumnat amb un ensenyament especialitzat en art i conservació del patrimoni. Es tracta de cursos de curta durada amb formats diversificats, aptes per a tots els públics, que durant aquests mesos permetran aprofundir entre el món del gres, els esmalts i les textures; aprendre la tècnica oriental del Rakú; iniciar-se en el dibuix de la figura humana, o "customitzar" objectes amb tècniques decoratives, entre moltes altres coses.

L’Ensenyament Artístic és un dels tres programes que desenvolupa actualment l’Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tortosa, conjuntament amb el de Projectes Culturals i el de Conservació i Restauració de Béns Culturals. Precisament, aquest últim programa inclou la 3a edició del Màster Oficial en Patrimoni Artístic i Cooperació Cultural, coorganitzat amb la Universitat Rovira i Virgili.

L’Escola està oberta a tothom que estigui interessat en la formació, la cultura, la creació, el pensament i el patrimoni. L’únic requisit per a accedir-hi és tenir més de 14 anys. La matrícula estarà oberta fins al proper divendres 25 de setembre. Les classes s’inicien el 21. Podeu consultar tota aquesta informació al web www.dipta.cat/eadtortosa, o bé a secretaria de l’Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tortosa, de dilluns a divendres de 9 a 13 h, i els dilluns 10 i 17 de setembre, de 18 a 20 h.