L'Ajuntament de Salou amplia la seva xarxa wifi pública incorporant el pavelló municipal a les zones que tenen connexió gratuïta

Aquest espai se sumarà a les deu zones actuals que cobreixen bona part dels espais oberts del municipi

16.01.2017

L’Ajuntament de Salou ampliarà durant aquest mes de gener la seva xarxa wifi pública – Salou Connecta, que des del 2009 no ha deixat de créixer en punts de connexió i en usuaris, sobretot durant el període estival.

Redacció TINET / Ajuntament de Salou. Amb els nous punts d’accés del Pavelló Central, al Carrer de Milà, actualment seran 45 els punts de connexió distribuïts pel municipi que cobreixen bona part de les platges principals; Llevant, Ponent i ara també Capellans, i zones obertes com Passeig Jaume I, Font Lluminosa, i ara el Parc de la Ciutat , a més de les  Oficines de Turisme, Biblioteca, i zones en edificis municipals com TAS, Centre Cívic,  Escola de Música, Piscina, Centre de formació Atenea i el propi Ajuntament.

Ara és el Pavelló Central el que disposarà de cobertura Wifi gratuïta en tot el seu espai de pista, grades, i passadissos on hi ha les oficines d’administració i d’entitats esportives del municipi. Es tracta d'un espai amb una alta ocupació on s’organitzen força esdeveniments, no sols de caire esportiu, com els Balls de Saló, els Parcs infantils, trobades, etc. La previsió del consistori és incorporar altres zones municipals quan les condicions tècniques ho permetin (el desplegament de la fibra òptica al municipi es troba en fase avançada) i poder arribar amb bones condicions a la Masia Catalana, Torre Vella , Centre Obert Dofí Màgic i millorar la cobertura en les actuals zones de Biblioteca, Masia Tous.”

Aquesta nova zona, se suma a la zona de la piscina i el jardí on sí que ja es podia gaudir de la connexió des del 2009 en el projecte inicial de creació de la xarxa wifi municipal. En la mateixa actuació, es dota al Pavelló Central de la infraestructura de comunicacions necessària per poder oferir connexions de banda ampla a organitzadors d’esdeveniments a la instal·lació municipal, requeriments cada cop més demandats.

El perfil dels usuaris que es connecten a la xarxa, és majoritàriament d’edats entre 18 i 45 anys, homes i dones , i la major part de les connexions es realitzen entre les 10h i les 23h amb puntes marcades a les 12h i a les 18h.