La TINETaula reprèn l'activitat aquest setembre amb els cursos sobre l'ús de les TIC

L'acció formativa gratuïta de la Diputació té caràcter itinerant i reprendrà els cursos, passat el període de vacances, a Vimbodí i Poblet i a Miravet

17.08.2016

Els municipis de Vimbodí i Poblet i de Miravet acolliran els primers cursos de la TINETaula aquest setembre, passat el parèntesi de les vacances d'estiu. L'activitat formativa de la Diputació tindrà lloc en aquestes poblacions entre els dies 5 i 15 de setembre. Les inscripcions  encara són obertes i les persones interessades poden formalitzar-les als seus respectius ajuntaments fins el dia 31 d'agost.

L'actual edició 2015-2016 de la TINETaula va començar el passat mes de novembre amb un contingut renovat que incorpora l'ús dels dispositius mòbils i el coneixement sobre les xarxes socials. La TINETaula és una activitat formativa, gratuïta i itinerant de la Diputació de Tarragona, dirigida als municipis de menys de 4.000 habitants del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

L'objectiu és que els ciutadans assoleixin els coneixements bàsics sobre Internet, les seves eines i serveis, i que aprenguin a optimitzar-ne els recursos.

La TINETaula s'organitza amb la col·laboració dels Ajuntaments dels diferents municipis. La Diputació de Tarragona aporta l’equipament informàtic, les persones encarregades de conduir l’activitat i el material didàctic i de difusió. Els consistoris, per la seva banda, faciliten l'espai que s'habilita com a aula amb el mobiliari necesari i connexió ADSL. 

A cada municipi es fan dues sessions  dels cursos que s'ofereixen en horari de tarda. La durada és de nou dies, i hi participen una desena d'alumnes en cada sessió. Les properes poblacions on es traslladarà la TINETaula són Maspujols i la Palma d'Ebre, que acolliran l'activitat entre els dies 19 i 29 de setembre.

A tinet.cat/formació/tinetaula es poden consultar les característiques dels cursos, el calendari i els detalls per a fer els inscripcions.

 

Quins cursos s’ofereixen?

Els cursos que s'ofereixen dins l'activitat de la TINETaula són:

Internet a la teva mà: destinat a tothom que vulgui iniciar-se o aprofundir en la navegació per Internet i conèixer les eines bàsiques de la Xarxa des de diferents dispositius, com l’accés, el correu electrònic de TINET, la sincronització de continguts... amb especial atenció en les aplicacions i l’ús de tauletes i mòbils.


Participa a les xarxes socials: adreçat a usuaris avançats que volen participar a Internet mitjançant la creació i la gestió de diferents perfils socials i del servei de blogs de TINET, sigui de l’àmbit personal, d’entitat o d’empresa.

Inscripcions

Les persones interessades en participar en algun dels cursos programats han d'inscriure dins el període establert, adreçant-se a l'ajuntament de la població on es realitza l'activitat o, si és el cas, a l'oficina municipal que s'indiqui. Podeu consultar aquí les característiques dels cursos, el calendari i els detalls per a fer els inscripcions.