La realitat augmentada permet rebre consells cívics al mòbil aquestes festes de Santa Tecla

A través d'una aplicació de realitat augmentada, i fent servir la imatge de la Cucafera del programa festiu, us arribaran consells per no caure al "costat fosc de la festa"

13.09.2016

L'Ajuntament de Tarragona ha posat en marxa una innovadora manera de fer arribar consells de caràcter cívic a la ciutadania que està a punt per a celebrar les festes de Santa Tecla. Fent servir la tecnologia de la realitat augmentada i les xarxes socials, els dispositius mòbils us poden fer arribar recomanacions diàries per a "no caure al costat foc de la festa".

Del 13 al 24 de setembre els consells es faran visibles a través de  les xarxes socials de @TGNcultura i també fent servir la realitat augmentada, simplement enfocant amb el mòbil la contraportada del programa de mà on apareix la imatge de la Cucafera. Per a rebre els consells d'aquest element festiu a través del mòbil caldrà que us instal·leu l'aplicació Emotions AR. D'aquesta manera, us apareixerà la Cucafera recitant-vos el consell diari a la vostra pantalla.

I, si, a més, situeu la pantalla sobre la imatge oficial de Santa Tecla del Nano Capità (a la portada del programa, al cartell, a la samarreta...), gaudireu del Batec del Santa Tecla, el tràiler del nou vídeo festiu que Explay Produccions està preparant. Podeu fer la prova i a judar a fer-lo realitat a través del Verkami que obriran.