La primera emissora de ràdio per Internet de Tarragona es posa en marxa

30.01.2015

Ràdio Ciutat de Tarragona, la primera emissora de ràdio de la ciutat que emet únicament per la xarxa, comença les seves emissions regulars aquest divendres 30 de gener. L’emissora tindrà cada dia un informatiu amb l’actualitat de la ciutat de Tarragona elaborat per Quim Pons i un altre amb l’actualitat del Nàstic a càrrec de Carles Cortés.

Aplicació mòbil de RCtgnRedacció TINET. La nova emissora ha començat les seves emissions regulars després d'un període de proves i ho ha volgut fer amb un reconeixement a Manel Pastor, històric radiofonista i publicista de la ciutat. En l’homenatge ha participat també Josep Maria Martí, un dels referents radiofònics a la demarcació i recentment guardonat amb el premi Ondas per la seva trajectòria.

Ràdio Ciutat de Tarragona ja es pot seguir mitjançant la pàgina web (rctgn.cat), a través de la plataforma de ràdio online Tunein o amb la seva pròpia aplicació disponible per a dispositius mòbils amb sistema operatiu Android i iOS. Entre les funcionalitats de la nova aplicació destaca la de ràdio-despertador.

Els partits del Nàstic en directe

Precisament les transmissions dels partits del Nàstic seran un altre dels eixos importants de l’emissora. La primera serà aquest diumenge des del Nou Estadi amb el Nàstic-At. Balears. L’equip de transmissions estarà format per Carles Cortés, Quim Pons, Joan Alfons López i Helle Kettner.

A banda d’aquests espais, cada setmana es podrà escoltar també el programa “Partit de tornada” que es fa els dilluns a la Sala El Cau.

Albert Cots, Carles Cortés, Manuel Pastor, Griselda Llopart, Quim Espinosa, Josep María Martí i Griselda Pastor