La creació de videojocs o el màrqueting digital, entre els cursos del programa Treball als barris de Mas Carandell

La formació va dirigida a persones en situació d'atur inscrites a l'OTG i residents, preferentment, a cadascun dels barris de la ciutat on es duen a terme

06.11.2015

Redacció TINET. Mas Carandell inicia properament un conjunt d’accions ocupacionals als barris del Carme, i de Sol i Vista i Immaculada, en el marc del programa Treball als barris. Les actuacions, que s’iniciaran el proper desembre, podran beneficiar al voltant de 200 persones en accions d’orientació i formació i contractació laboral, a més dels 12 professionals que es contractaran de manera directa per desenvolupar el conjunt del projecte, fins desembre de 2016.

La principal novetat d'aquest programa és una Casa d'Oficis de Creació i producció audiovisual, que consta de dues especialitats: Desenvolupament de continguts per videojocs i tècniques de modelat 3D, i Animació audiovisual d’espectacles. Aquesta Casa d'oficis ofereix 16 places per a nois i noies menors de 25 anys, amb formació mínima de Graduat en ESO.

També es compta amb dues accions de formació professionalitzadora, una de Màrqueting digital i atenció al públic al barri del Carme i una d’Agricultura ecològica al Sol i Vista i Immaculada, de 300 hores aproximades de durada i cadascuna amb 15 places per a persones en situació d'atur.

Complementen les accions de formació i contractació anteriors, els Dispositius d’inserció laboral, un en cadascun dels barris, que ofereixen més de 150 places per a persones en situació d'atur de qualsevol edat.

Totes les accions s'adrecen a persones en situació d'atur inscrites a l'OTG (Oficina de Treball de la Generalitat) com a demandants d'ocupació, preferentment residents a les zones dels barris del Carme i de Sol i Vista i la Immaculada. Es duran a terme als centres cívics dels barris anteriors i en espais municipals del centre de la ciutat.

La preinscripció és oberta a Mas Carandell i als centres cívics del Carme i de Ponent, en els quals properament es faran sessions informatives específiques que s’anunciaran a l’agenda del web mascarandell.cat.