Joves, vídeos i solidaritat en una nova edició de La Palma Terror Show

16.10.2015

Els joves vinculats al Casal de Joves que organitzen “La Palma Terror Show” els pròxims 29 i 30 d'octubre han realitzat diferents vídeos en què fan una crida a participar en la marató de donació de sang que es farà al Teatre Fortuny durant la jornada del 29 d'octubre. Els nois i noies han volgut col·laborar d'aquesta manera amb el Banc de Sang i Teixits, a través de muntatges audiovisuals fets voluntàriament per ells mateixos i que es difonen a través de les xarxes socials.

Redacció TINET/Ajuntament de Reus. Els vídeos presenten personatges i situacions relacionades amb “La Palma Terror Show” que, d'una manera irònica, plantegen a la ciutadania la necessitat de fer donació de sang i conviden a assistir al Teatre Fortuny el dia 29 d'octubre. Aquesta no és l'única acció solidària vinculada a “La Palma Terror Show”, ja que per aconseguir invitacions per assistir-hi cal portar 2 litres de llet al Casal de Joves, destinats al Banc dels Aliments. Podeu trobar tots els vídeos al canal de Youtube Reus Jove

Túnel del Terror

Els dies 29 i 30 d'octubre es portarà a terme, de 19:00 a 23:00 h, la tercera edició del ja tradicional túnel del terror organitzat per joves de la ciutat en dates properes a la Castanyada i que es coneix amb el nom de “La Palma Terror Show”. Aquesta activitat s'adreça a públic a partir de 12 anys i per assistir-hi cal recollir prèviament la invitació al Casal de Joves a partir del dia 19 d'octubre, amb un màxim de dues invitacions per persona i sempre a canvi dels 2 litres de llet per al Banc dels Aliments.

Les invitacions cal recollir-les al Casal de Joves (cr. de Castellvell, 24) en horari de dimarts a divendres, de 10:00 a 14:00 h i de dilluns a dijous de 16:30 a 19:00 h.