Instagram aplicarà nous criteris per a mostrar les fotografies

17.03.2016

Instagram ha anunciat canvis en la manera de mostrar les fotografies al timeline dels usuaris, substituint l'ordre cronològic actual per un algortime. Aquest tindrà en compte les nostres preferències de temes, o l'activitat dels perfils amb els quals acostumem a interactuar més sovint.

En el seu blog, Instagram ha fet públic que treballa en aquest canvis, que es produiran després d'haver constatat que els usuaris es perden, de mitjana, el 70% de les imatges que apareixen al seu mur. La xarxa social argumenta que el creixement d'usuaris fa més complicat estar al corrent de les imatges i vídeos que pengen aquells que seguim. La intenció és que no ens perdem aquells posts que ens podrien interessar més.

Segons Instagram, l'ordre es basarà en les preferències de contingut i la relació amb la persona que publica, però asseguren que totes les publicacions seguiran allí i espodran veure. "Si el vostre músic favorit comparteix un vídeo del concert d'ahir a la nit, t'estarà esperant quan t'aixequis, no importa quants comptes segueixis o la zona horària on visquis. I quan el teu millor amic publiqui una fotografia de la seva mascota, no t'ho perdràs", afirma la companyia. Els canvis encara s'estan enllestint, però aviat podran ser visibles, segons anuncia Instagram.