Heu vist això? L'home del temps que es va deixar el penjador posat a la jaqueta

La secció Heu vist això? us permetrà veure com sortir-se'n amb elegància d'un tràngol incòmode en un directe televisiu. I de passada, riure de valent.

01.04.2015

El meteoròleg del canal Fox9 de Minneàpolis, Steve Frazier va tenir fa uns dies una emergència amb el seu particular vestuari, després d'oblidar treure el penjador de roba de l'americana que va triar posar-se per a fer la previsió del temps. Clarament incòmode, i ja en pantalla, l'home del temps va decidir fer alguna cosa al respecte i va treure's la peça que tant el molestava. Això sí, sense interrompre la seva intervenció i enmig de l'astorament dels seus companys de plató que no van poder evitar esclatar a riure.

Us convidem a veure aquest episodi que abona la teroria que "les coses del directe" són meravellosament divertides, tot sovint.

"Ho sento", diu el meteoròleg enmig de la previsió sobre de les temperatures fredes de la zona, mentre amb la mà es regira el coll davant la perplexitat dels altres dos presentadors

"El fred té alguna cosa rígida al teu coll?", pregunta un dels presentadors mentre l'altre mira amb la boca oberta.

"Tinc.. no importa!" Frazier riu mentre es treu de la jaqueta la molesta peça, la deixa damunt de la taula i abaixa les mans. Els presentadors riuen, es tapen la cara mab les mans, mentre Frazier explica que primer va pensar que era un botó massa ajustat però... i afegeix "no importa, podem anar amb el temps... no podia... no importa".

Després, durant la previsió -mentre se senten els riures incontrolats dels altres presentadors-, el meteoròleg interromp la seva explicació per a dir "deixeu que us ho expliqui. Vaig anar al gimàs avui i aquest vestit m'anava una mica estret. No podia saber per què.. me'l devia posar massa ràpid".