Google millora l'accés al control de la privadesa i la seguretat dels seus serveis

09.06.2015

Google ha habilitat una accés unificat i ràpid a la configuració del compte en matèria de seguretat i privadesa per a oferir un control més efectiu de les dades personals i de navegació per part dels usuaris. Des d'aquí també es pot autoritzar, o bé impedir, l'ús de les dades i l'historial per part de la companyia.

Redacció TINET. A través de l'apartat El meu compte s'accedeix de manera directe a la configuració del compte i d'alguns dels serveis i productes de Google més utilitzats: des de l'historial de cerca, les dades personals, a serveis com youtube.

Un sol lloc des d'on controlar les opcions de privacitat i seguretat

L'apartat permet un accés fàcil i ràpid a la configuració i eines per a mantenir les dades personals segures i protegir la privacitat. Des d'aquí és pot comprovar la privacitat i seguretat del nostre compte de manera senzilla i controlar quines dades de les cerques, del servei de Mapes, Youtube i altres productes Google poden ser utilitzades per la companyia.

Es pot activar o desactivar, per exemple, que s'utilitzi l'activitat realitzada al cercador o amb les aplicacions, l'historial de cerca,  o les principals opcions de privacitat i seguretat de Youtube, Ads, Google+ o l'historial del compte. També es pot configurar l'apartat d'Anuncis per ajustar quina publicitat, basada en els interesoss i les cerques, volem que apareguin. També permet saber quines apps i quines pàgines web estan vinculades al nostre compte.