Facebook treballa en una versió per a professionals

17.11.2014

La companyia de Mark Zuckerberg sembla disposada a diversificar el seus usuaris i fer front a competidors d'altres àmbits dins del complex món de les xarxes socials. "Facebook at Work" dóna nom a aquesta versió de la xarxa social adreçada al sector professional en la qual treballen els seus responsables, segons informa el prestigiós diari d'informació econòmica Financial Times. 

Amb una aparença molt semblant a l'actual Facebook més social, aquesta nova versió comptarà amb mur i grups i permetrà als usuaris contactar amb altres professionals, siguin companys de feina o d'àmbits afins. També està previst que l'eina permeti accions col·laboratives com l'elaboració de documetns online, de manera semblant a com ho fan altres eines com Google Docs o Microsoft Office.

La intenció és, però, que aquesta versió funcioni de manera independent al perfil personal de Facebook dels usuaris. D'aquesta manera, es preservaria la privacitat en tot allò (fotografies, vídeos, textos, llistat d'amics i familiars...) que forma part de la vessant més personal.

Fins ara, ha transcendit que els treballadors de Facebook ja utilitzen l'eina, però es desconeix quan es llençarà per a tot el públic aquesta nova versió.