Facebook oferirà 'Watch' el servei de vídeo que vol competir amb Youtube i la TV online

Serà personalitzat per cada usuari segons les preferències de la llista de contactes

10.08.2017

El gegant de les xarxes socials, Facebook, ha anunciat un nou servei de vídeo que oferirà programes i sèries de manera personalitzada i d'acord amb les preferències que mostrin els contactes de cada usuari. Watch pretén competir així amb Youtube i altres serveis de televisió online.

Aquest servei permetrà veure comentaris i connectar amb els amics i grups creats expressament sobre els diferents programes i sèries. La xarxa social afirma voler oferir una nova manera de veure aquests continguts, interactuant i comentant directament amb els contactes d'aquesta mateixa plataforma. Aquest servei obre, de pas, un nou camp de negoci amb la publicitat que tant Facebook, com els creadors dels continguts audiovisuals, podran incorporar de manera segmentada i prsonalitzada durant les emissions.

De moment, Watch estarà disponible per usuaris dels Estats Units i preveu ampliar aviat el seu abast. Els usuaris podran veure una icona específica i accedir a informació, llistat de preferències dels contactes, suggerències, comentaris, un sistema de cerca, etc.